• TOP HOTELIERSTVO / TOP HOTELNICTVÍ jeseň/zima 2023

TOP HOTELIERSTVO / TOP HOTELNICTVÍ jeseň/zima 2023

  • Výrobcovia: Media/ST, s.r.o.
  • Kód produktu: TOP HOTELIERSTVO / TOP HOTELNICTVÍ Jeseň/zima 2023
  • Dostupnosť: Skladom
  • 7,90€

  • Bez DPH: 6,58€

  • 20 alebo viac 6,32€
  • 30 alebo viac 5,93€
  • 50 alebo viac 5,33€
  • 100 alebo viac 3,95€

Nosnou témou vydania je kvalita. Tento pojem však môže mať viacero významov.  Môžeme  kvalitu zmerať?  V prípade gastronómie do istej miery áno, pretože každá potravina/jedlo má svoje charakteristiky, ako sú napríklad obsah tuku alebo konzistencia. Rovnako tak sa vyžaduje zdravotná neškodnosť a nutričná vyváženosť. V poslednej dobe sa tiež prihliada na etiku a ekológiu. To, ako jedlo vnímame, závisí tiež na obsluhe, servírovaní, samotnom prostredí reštaurácie, pomere cena/ výkon a podobne. Naviac, ide o komplexný zážitok/pocit a ten môže byť výrazne subjektívny.

 Z  ďalších tém magazínu vyberáme:

  • ·         Jak zajistit ziskovost v době snížené poptávky
  • ·         Aleš Pokorný: Lesní terapii lze zacílit i na hotelové hosty
  • ·         Gaštany v kuchyni
  • ·         Prodej vzpomínek
  • ·         Odložit ego a děkovat: 14 rad, jak přijmout kritiku od hostů
  • ·         Nezameniteľná arabica
  • ·         Janka Zálešáková: O slovenské kúpele je stále záujem

Objednajte si už teraz jesenno-zimné vydanie nášho magazínu a získajte tak množstvo rád ako úspešne napredovať.