TOP HOTELIERSTVO / TOP HOTELNICTVÍ jeseň/zima 2023
- Výrobcovia: Media/ST, s.r.o.
- Kód produktu: TOP HOTELIERSTVO / TOP HOTELNICTVÍ Jeseň/zima 2023
- Dostupnosť: Skladom
- 7,90€
-
5,90€
- Bez DPH: 4,92€
-
- 20 alebo viac 6,32€
- 30 alebo viac 5,93€
- 50 alebo viac 5,33€
- 100 alebo viac 3,95€
Nosnou témou vydania je kvalita. Tento pojem však môže mať viacero významov. Môžeme kvalitu zmerať? V prípade gastronómie do istej miery áno, pretože každá potravina/jedlo má svoje charakteristiky, ako sú napríklad obsah tuku alebo konzistencia. Rovnako tak sa vyžaduje zdravotná neškodnosť a nutričná vyváženosť. V poslednej dobe sa tiež prihliada na etiku a ekológiu. To, ako jedlo vnímame, závisí tiež na obsluhe, servírovaní, samotnom prostredí reštaurácie, pomere cena/ výkon a podobne. Naviac, ide o komplexný zážitok/pocit a ten môže byť výrazne subjektívny.
Z ďalších tém magazínu vyberáme:
- · Jak zajistit ziskovost v době snížené poptávky
- · Aleš Pokorný: Lesní terapii lze zacílit i na hotelové hosty
- · Gaštany v kuchyni
- · Ready-to-drink šumí miliónmi
- · Odložit ego a děkovat: 14 rad, jak přijmout kritiku od hostů
- · Korsika - francouzský ostrov hrdosti
- · Janka Zálešáková: O slovenské kúpele je stále záujem
Objednajte si už teraz jesenno-zimné vydanie nášho magazínu a získajte tak množstvo rád ako úspešne napredovať.